Tekstbureau


Tekstcorrectie

Ik haal taal- en stijlfouten uit je tekst.  Je krijgt een tekst terug die qua zinsbouw, stijl en woordkeus zoveel mogelijk lijkt op de tekst die je hebt aangeleverd. Alleen fouten worden gecorrigeerd. Denk dan aan het verbeteren van grammatica, hoofdlettergebruik, interpunctie, foute constructies e.d.

Tarief: € 15,- per 1000 woorden ( €0,015 per woord )

Studenten krijgen 10 % korting

* een bladzijde in Word is ongeveer 500 woorden

Klik hier om een tekst te typen.


Tekstredactie ( artikel, jaarverslag, manuscript, ) 

De tekst wordt naar jouw wensen geschreven in doeltreffende foutloze taal. De oorspronkelijke boodschap van je eigen tekst blijft bewaard, maar ik herschrijf zinnen en verbeter fouten. Als dat nodig is verbeter ik de volgorde van zinnen en alinea's zodat de tekst soepeler loopt. 


Het laten redigeren van een tekst zou een goede keuze kunnen zijn wanneer je zelf al wat hebt geschreven maar de kwaliteit omhoog wilt halen. 

De redactie van je manuscript voordat het naar de drukker gaat is essentieel. Niets zo vervelend als wanneer je na het drukken spelfouten ontdekt.

Tarief: € 20,- per 1000 woorden ( €0,02 per woord ) 

* een bladzijde in Word is ongeveer 500 woorden


Schrijven ( blogs, website, nieuwsbrieven en artikelen) 

De tekst wordt helemaal door mij geschreven. Je hoeft hiervoor geen basistekst aan te leveren.
Tijdens een ( telefonisch ) gesprek krijg ik de informatie die ik nodig heb voor het schrijven van je tekst. Denk hierbij aan: doelgroep, doel, lengte van de tekst, stijl. Met deze informatie ga ik voor je aan de slag.

Denk hierbij aan blogs over een bepaald onderwerp om bezoekers te trekken, een tekst voor je website, nieuwsbrief of magazine. 

Je geeft zelf van tevoren een maximum en minimum aantal woorden aan. Je betaalt een starttarief omdat ik mij van tevoren moet verdiepen in het onderwerp. 

Tarief: € 20,- starttarief en € 0,03 per geschreven woord. 

Voorbeeld: je wilt graag een blog van 800 woorden. Dan betaal je € 20,- + € 24,- = € 44,-


Website uitbesteden

Je website is je visitekaartje. De plek waar je je klanten wil laten zien wat je doet, wie je bent en tot actie aan wil zetten.
Hiervoor is de juiste manier van aanspreken van jouw doelgroep van groot belang. Je bezoeker moet zich thuis voelen en naar je willen luisteren. 
Een website moet duidelijke heldere tekst bevatten. Niet te veel en niet te weinig. Ik houd ook rekening met SEO. 

Ik ga je tekst herschrijven, zodat deze soepel loopt en geschreven is voor jouw doelgroep. Hierbij ga ik eerst met je in gesprek, zodat ik goed in beeld heb wat jíj met je bedrijf uit wilt stralen. 

Wanneer je dat wenselijk vindt ga ik ook werken aan de overzichtelijkheid van je website. 

Tarief: €  35,- per uur


Sociale media uitbesteden

Door je te laten zien op sociale media ( Facebook, Instagram ) kun je je bedrijf een flinke boost geven. Je wordt gezien, mensen gaan je onthouden en als ze je nodig hebben weten ze je makkelijk te binnen. 

Van dagelijks een foto tot wekelijks / maandelijks een blog, voor ieder is een passende manier te vinden. En ik kan je daarbij helpen. Je kunt bij mij een abonnement afsluiten: jij geeft aan wat je graag wilt en ik neem het je vervolgens uit handen. Zo kun jij je richten op je bedrijf in de wetenschap dat dit voor je gedaan wordt. 

Prijzen afhankelijk van de mate van plaatsen, teksten schrijven en evt. bijkomende factoren. 

Ik hanteer hierbij bovengenoemde prijzen voor schrijven en redigeren. 

Het plaatsen van een artikel met de juiste hashtags en op de juiste sites: € 10,- 

Een voorbeeld : je wilt twee keer per maand een blog van 800 woorden plaatsen over waar je bedrijf op dat moment mee bezig is. Je levert mij de informatie aan, ik verwerk deze. 

Prijs: 2 x €44,- = €88,- voor twee blogs 

2 x plaatsen = €20,- 

totaal per maand €108,- 


Interview of startgesprek €25,- per uur


Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW 21%